האם זה תסמינים לשפעת חזירים ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/07/2009 | 11:07 | מאת: שמעון

שלום דר' החל מיום ראשון השבוע אני סובל מכאבי גרון מלווים בליחה סמיכה ושיעול לא טורדני ועייפות מסויימת.פרט לזה אני מתפקד כרגיל . אין לי חום. לא ממש התיחסתי לזה עד עכשיו אלא שאתמול התברר כי אחד האנשים שעובד איתנו בחברה נגוע בשפעת החזירים ועוד שלושה בספק. האם עלי לדאוג? תודה מראש

שלום שמעון, אבחון 'שפעת החזירים' מתבסס, בין השאר, על קיומו של חום (38 מעלות או יותר). הרבה בריאות אפי

25/09/2009 | 00:57 | מאת: חסוי

כואב לי הגרון מאוד ואני משתעלת הרבה,ואני מצוננת טיפה וכואבת לי הבטן שבא להקיא.יש לזה קשר לשפעת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות