שוב על הרפס השפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/07/2009 | 11:02 | מאת: שואלת

חבר שלי (נשא הרפס השפתיים) היה אצלי אתמול והתלונן על כאב גב. כמובן שהתנשקנו והוא עשה לי מין אוראלי. היום בבוקר עדיין כואב לו הגב,והוא מרגיש פצע של הרפס בשפתיים,שלא היה אתמול. האם ייתכן שלמרות שלא היה פצע אתמול,הוא הדביק אותי?? אני חוששת נורא..בעיקר מהרפס "למטה" הצילווווווווו

01/07/2009 | 12:17 | מאת: שלום שואלת,

שלום שואלת, הסיכוי להדבקה קיים אך הוא לא נחשב כגבוה. הרבה בריאות אפי

01/07/2009 | 21:36 | מאת: שואלת

יש לי כאבים במפשעה השמאלית... אני לא יודעת אם זה בגלל הפיסוק המתבקש...או שזה בגלל שככה הרפס מתחיל בפעם הראשונה...עם כאבים במפשעה... אם נידבקתי,מתי אראה סימנים? :-(

מנהל פורום מחלות זיהומיות