q fever

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/07/2009 | 09:43 | מאת: עירית

אני סובלת מתופעה של חום עולה ויורד וכאבי ראש במשך 3 שבועות.הייתי מאושפזת בבית חולים מאיר בכ"ס ושם אובחן שכנראה אני סובלת מ-Q FEVER (אבחנה לא סופית, אבחנה סופית רק בשבוע הבא) שאלתי מהו הטיפול המומלץ במחלה. בנוסף יש בבית תינוק בן שנתיים. מה הסיכונים שלו להדבק ואם כן כיצד ניתן להקטין את הסיכון.

שלום עירית, 1. בקדחת Q מטפלים בעזרת אנטיביוטיקה מתאימה (בהתאם לאבר המעורב בזיהום). 2. המחלה לא נחשבת כמדבקת מאדם לאדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות