טוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/06/2009 | 21:54 | מאת: נס

שלום ד"ר הלפרין. פניתי בעבר. ופונה שוב :) עשיתי כבר מספר בדיקות טוקסו ב 30/04 IGG חיובי 200 IGM חיובי בשיטת אליזה ואד וידאס אבידיטי 0.21 01.06 בדיקה בשיטת סבין פלדמן IGG 250 אבידיטי 0.255 30.06 עדיין אין תוצאת IGM ןIGG חיובי 527 מה משמעות הגדילה בIGG? גם הCMV גדל IGG מ 10 ל 22 תודה על התשובות הרציניות נס

שלום נס, בדרך כלל מספר ימים / שבועות לאחר זיהום חריף בטוקסופלאזמה (שכנראה התרחש אצלך בתחילת השנה) נצפית עליה בערכי IgM, ומספר שבועות / חודשים לאחר מכן גם עליה בערכי ה- IgG (ואז ערכי ה- IgM יורדים). עושה רושם שהמספרים שצרפת מתאימים לכך. הרבה בריאות אפי

01/07/2009 | 05:53 | מאת: נס

תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות