משפחה של חולת שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/06/2009 | 16:24 | מאת: א

שלום, אחותי אובחנה כחולת שפעת החזירים. מה עלינו, המשפחה שבאה איתה במגע, לעשות עכשיו? האם אנחנו נדרשים לעשות בדיקה, אם כן איפה? גם ילדים קטנים נחשפו אליה עוד בטרם אובחנה כחולה (החל מגיל חודש ועד גיל 6), מה לגביהם?

שלום א, כל עוד אתם - בכל גיל- מרגישים טוב אינכם צריכים לשנות את שגרת חייכם. אם, לעומת זאת, מישהו מכם מפתח מחלת חום כלשהי, מומלץ לו לצמצם את מפגשיו עם אנשים ולהיבדק מיידית ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות