CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/06/2009 | 20:32 | מאת: ציפורה

האם שטיפות ידיים בסבון ומים יכולה למנוע 100 אחוז הדבקה ב CMV ? אם נגיד נגעתי באיזה חפץ שנגוע ב CMV ? האם שטיפת ידיים טוב טוב במים וסבון הורגת את החיידקים שעל הידיים ? כי נגעתי באיזה חפץ שאני כמעט בטוחה שהיה נגוע ב CMV ומיד לאחר מכן שטפתי ידיים במים וסבון ומיד לאחר מכן אכלתי פרוסת לחם. אני פשוט בהריון ולכן הלחץ

שלום ציפורה, שטיפה תכופה של הידיים במים ובסבון- בפרט לפני התעסקות עם אוכל- מקטינה את הסיכוי להידבק בנגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות