CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/06/2009 | 19:47 | מאת: קרן

שלום ד"ר! אני בתחילת ההריון-את הבדיקות לCMV עשיתי אתמול IGM- שלילי וIGG גדול מ250 AU/ml. אותן תוצאות היו גם בהריון הקודם.הבת שלי חולה כבר/שבוע במחלת חום לא ברורה ואני מאד דואגת שזה CMV ואני אדבק- היא בת שנה והולכת לגן וחולה כל הזמן. היא כבר חולה שבוע במחלת חום לא ברורה(וירוס לטענת הרופא..כמו תמיד) ואני ממש מודאגת. יש לי מספר שאלות: 1. אם תתבצע הדבקה- קראתי שהעובר יכול להפגע בכל זאת. מה הסיכויים? האם רמת הנוגדנים שלי טובה, או שזה סטנדרטי? 2. איך אדע שנדבקתי בCMV? הכמות של הIGG לט מפורטט ולא אוכל לראות גדילה. האם רק לפי הIGM?תמיד יש IGM בהדבקה? 3. אני שלילית לטוקסופלזמה- איפה הכי כדאי לקנות בשר עם הסיכוי הכי נמוך למחלה? ממקום מוכשר זה עוזר? תודה

שלום קרן, 1. אני מציע לך לקבל תשובות של בדיקת הדם של בתך ל- CMV לפני שנעסוק באפשרות שאת נדבקת ממנה בנגיף זה. 2. לנושא הטוקסופלאזמה- בשר בפיקוח וטרינארי רשמי לא אמור להכיל את הטפיל הזה. הרבה בריאות אפי

30/06/2009 | 10:11 | מאת: קרן

ביקשתי מהרופא שלה שיבדוק מה בקשר לCMV אז הוא צחק עלי ואמר לי בביטול שאין סיכוי שהילדה תקבל CMV בגן ושלא נדבקים בזה סתם ככה(וממה שקראתי באינטרנט בכל מיני מקומות הוא פשוט טועה ומטעה) אני לא יודעת מאיפה הוא לקח את התשובה, אני מחכה לסוף הרבעון כדי לעבור רופא, אבל עד אז? תוכל לענות לי על השאלות שלי, שאני אדע עם מה להתמודד ומה לעשות? ובלי קשר, כל וירוס שהילדה מקבלת צריך לבדוק אותה? אני חושבת שהרופאים לא יסכימו כי זה עולה כסף לקופה, לא?

מנהל פורום מחלות זיהומיות