שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2009 | 19:30 | מאת: גיל

שלום, היום ישבתי חצי שעה ליד מישהי שהיה לה שפעת החזירים ולא ידעתי על כך. היא השתעלה רבות ושאלתי אותה לפשר העניין , היא ענתה שהיא יצאה משפעת החזירים והיא לא מדבקת עכשיו כבר כמה ימים. היא היתה בבידוד שבוע. האם אני יכולה להיות רגועה שלא נדבקתי?

שלום גיל, אין ביכולתי להבטיח לך שלא נדבקת ב'שפעת החזירים'- לא מהגברת שישבה על ידך היום, ולא מכל איש / אשה אחר/ת אשר אותו / אותה פגשת במהלך הימים האחרונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות