בדיקות לתינוק עם CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/06/2009 | 19:33 | מאת: נילי

שלום דוקטור הלפרין אני כרגע בשבוע ה 30 להריון והתגלה אצלי הדבקות ב CMV בין שבועות 16 ל 28, בדיקת ה AVIDITY לא עזרה לקבוע את זמן ההדבקה המדוייק משום שהמעבדה לא הצליחה לחשב את ה AVIDITY עקב מיעוט נוגדני IGG. רציתי לשאול מהן הבדיקות שצריך לעשות לתינוקת שנולדה עם CMV? אני עוד ממתינה לתוצאות מי השפיר שלי אבל הבנתי מהרופאים שהסיכוי שהתינוקת נדבקה גבוה מ 50 אחוזים. האם הבדיקות מבוצעות בבית החולים או דרך הקופה? המליצו לי ללדת בבלינסון משום ששם מבצעים את כל הבדיקות (שמע, אולטרהסאונד מוח וכו')במחלקת התינוקות מייד לאחר הלידה בעוד שבבתי חולים אחרים רק מפנים לקופת החולים וזה תהליך ארוך של הפניות, טפסי 17 וזמן יקר מבוזבז. אשמח לשמוע את דעתך נילי

שלום נילי, אני מעדיף לחכות לבדיקת מי השפיר (ל- CMV) ורק אחר כך- אם הבדיקה תהיה חיובית- לענות על שאלותייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות