שפעת חזירים??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2009 | 12:58 | מאת: שילו

שלום, בעלי חזר ביום שבת מארה"ב _סן פרנסיסקו ואיזור המדבר בווגס) והחל מהלילה סובל מחום שהגיע עד 38.2 דבר אשר אינו אופיינו לו בנוסף גבו התחתון כואב (אופייני גם למחלת חום אבל האם יש סיכוי להדבקות בשפעת החזירים. אני מודאגת מכיוון שיש לנו ילדה בת 8 שבועות השוהה עימנו באותו חדר שינה מה עלינו לעשות?? תודה

שלום שילה, אם לבעלך יש (בנוסף למה שכתבת בשאלתך) גם לפחות 2 מתוך חמשת הסימפטומים הבאים: נזלת, כאבי גרון, קוצר נשימה, שיעול או כאבי שרירים- אזי הוא עונה על 'הגדרת המקרה' של 'שפעת החזירים'. בלי קשר לכך, מומלץ לו להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות