הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2009 | 09:41 | מאת: שרון

בעלי נמצא חולה בהפטיטיס C אני בשבוע 29 והיום עשיתי גם בדיקה לבחינה באם אני גם חולה - מהםהאיומים לאור ההריון- האם בהכרח המחלה תעבור לעובר חייבת לומר כי הנושא מלחיץ מאוד היות ולא מצאתי מענה לשלאלותיי באינטנרט

שלום שרון, אם יתברר שאת חולה בהפטיטיס C (או נשאית של נגיף זה)- סיכויי העובר / הילוד שלך להידבק בנגיף מוערכים בכ- 5 עד 10% (דהיינו למעלה מ- 90% מהעוברים / ילודים ל א נדבקים בנגיף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות