שפעת רגילה או שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2009 | 21:59 | מאת: מורן

בעלי חזר מיומיים טיול בכנרת עם קבוצה גדולה של חברים. באותו יום הוא חזר עם חום. למחרת התחילו שיעולים קלים עם שריפה בגרון, נזלת מיימית, קשיי נשימה, חולשה כללית, תחושה שהידיים נרדמות, וחום של 39.5. בינתיים האופטלגין עוזר לו. איך אפשר להבדיל בין שפעת רגילה לשפעת חזירים? האם כדאי לנקוט צעדים יותר זהירים מהרגיל? תודה מורן

שלום מורן, כדי לאבחן (או לשלול) 'שפעת חזירים' על בעלך לגשת לקופת החולים שלו ולבצע 'משטח גרון ואף' לנגיף השפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות