מחשד לגזזת למציאת סרטן העור?!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2009 | 20:57 | מאת: קרן

ד"ר שלום, אבי בן 67 ביקר בוועדה לנפגעי גזזת לאחר עירעור שהגיש ולהפתעתינו הרבה לאחר הבדיקה אמר לנו ההמטולוג כי לאבי יש סרטן העור - נתקפתי חרדה ובהלה וכך גם אבי. מה הקשר בין השניים? האם סרטן העור מסוכן? ניסיתי לקרוא חומר אך זה יותר הלחיץ אותי.. בבקשה תגובתך המהירה קרן

שלום קרן, הטענות על סרטן עור בחולי גזזת קשורות להקרנות שהם קיבלו בעבר (בגלל הגזזת) ולא לגזזת עצמה. לאור זאת אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לאונקולוג/ית או לרופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות