הרפס בהריון- דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2009 | 19:21 | מאת: בר

שלום רב, אני בשבוע 6 + 4ימים להריון. לפני שבועיים סבלתי מהרפס גניטלי (לא פעם ראשונה , סובלת מזה כשמונה שנים) ונטלתי וולטרס. כעת שוב הופיע פצע קטנטן- האם כדאי שוב ליטול וולטרקס? האם אי נטילת התרופה יכול להזיק לעובר? ועוד שאלה- האם אתה ממליץ על נטילת חומצה אמינו ליזין יש מידע על כך באינטרנט לפיו זה מפחית את הסיכוי להתפרצות הרפס. בתודה מראש

שלום בר, 1. אם מדובר בהתקף נוסף של הרפס מומלץ לך לטפל בו. אם את לא בטוחה שמדובר בהרפס- מומלץ לך להיבדק ע"י גניקולוג/ית. 2. אינני מכיר את השפעת ה'אמינו ליזין" על הרפס, ובעיקר את פוטנציאל הנזק שלה בנשים הרות. הרבה בריאות אפי

24/06/2009 | 22:04 | מאת: בר

האם לא מזיק ליטול וולטרקס בתדירות כל כך גבוהה? רק לפני שבוע סיימתי את הטיפול הקודם?

מנהל פורום מחלות זיהומיות