2 שאלות בהודעה אחת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/06/2009 | 14:17 | מאת: ח.כהן

1 יצא לגיסי קצת דם והוא שטף את הדם בכיור של המטבח וכך ניתז מים ודם על כלי האוכל ואנחנו השתמשנו בכלי האוכל וגם נגענו באיברי המין הזכריים והנקביים שלנו כשעשינו את צרכנו. 2.שכנה שיש לה שני ילדים עם איידס הביאה לאשתי כסף לחשמל המדרגות והבן שלי נגע בכסף ולא שטף ידיים ואח"כ נגע בפה ובאיבר מינו כשעשה פיפי. גם אני נגעתי בעכבר שבו נגע הבן שלי ונגעתי בפה. האם בגלל משהו ב-2 השאלות אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

24/06/2009 | 14:45 | מאת: ח.כהן

שלום ח.כהן, הדבקה באיידס, הפטיטיס (B או C) או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות