בדיקת נוגדנים לאבעבועות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/06/2009 | 12:27 | מאת: יעל

שלום רב בני בן ה-11 לא חלה באבעבועות רוח, אך כאשר ננחשף למחלה כשנולד - אחיו הגדול ממנו, חלה באבעבועות רוח. ביצענו בדיקת נוגדנים והתוצאה שהתקבלה היתה : Varicella Zoster IgG - גבולי מה ניתן ללמוד מהתוצאה? האם יש צורך לחסנו או שהוא מחוסן? אודה לתשובתך, יעל

שלום יעל, לא כל כך הבנתי משאלתך מי מבין שני בניך חלה באבעובועות בעבר ומי לא, מי חוסן, למי נלקחה בדיקת נוגדנים, ולמי מיהם מתיחסת שאלתך. הרבה בריאות אפי

21/06/2009 | 22:53 | מאת: יעל

שלום ד"ר הלפרין, על מנת להבהיר - בני בן ה-11 נחשף בינקותו לאבעבועות רוח (אחיו הגדול ממנו חלה). בדיקת הנוגדנים נעשתה לבני בן ה-11 שטרם חלה. שאלתי היא - האם לאור הממצאים יש צורך לחסנו? אודה לתשובתך, יעל

מנהל פורום מחלות זיהומיות