מרסה והטיפול בו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/06/2009 | 03:45 | מאת: נגה

מטופל עם מרסה בכיח האם זקוק לבידוד הגנתי? המטופל קיבל טיפול עם וונקומיצין תרבית דם עקרה אך בכיח עדיין יש חיידקים אם זקוק לבידוד עד מתי?

שלום נגה, בבתי חולים מסוימים מקובל לבודד חולה עם MRSA (כדי לנסות למנוע את מעבר החיידק לחולים אחרים). יחד עם זאת, החולה עצמו ל א ז ק ו ק לבידוד הגנתי. הרבה בריאות אפי

31/07/2009 | 17:53 | מאת: לאה

חולה מונשם שנדבק בחיידק המרסה בשתן ובליחה ומטופל בונקומיצין. שאלתי היא האם ניתן לצאת מזה ומה הם הסיכויים? תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות