כמה זמן חולה במחלת הנשיקה מדבק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2009 | 22:33 | מאת: נילי

שלום הייתי רוצה לדעת כמה זמן חולה במחלת הנשיקה מדבק מתחילת דגירת המחלה ואיך נמנעים מהדבקה עם החולה? תודה

שלום נילי, 1. חולה במחלה עשוי להיות מדבק/ת במשך שבועות ארוכים (ואף חודשים). 2. כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה במחלה מומלץ להתרחק מאנשים הסובלים ממחלת חום לא מוסברת, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים במים ובסבון לעיתים תכופות). הרבה בריאות אפי

21/06/2009 | 16:55 | מאת: hila

למחלת הנשיקה יש ריפוי מדהים ורבים לא מודעים לקיומו יש לך את המידע באתר של המטפל שפית אותו - ואת לא חייבת לסבול בפרוש לא חייבת לסבול בהמתנה שהמחלה תעבור מעצמה כי זה יכול לקחת גם 3 שנים. האתר של המטפל WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות