החלמה משפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/06/2009 | 14:29 | מאת: דב

אני לאחר 6 ימי בידוד בית לאחר תוצאת H1N1 חיובי. במשך הבידוד לא הופיעו לי שום תסמיני שפעת. טופלתי בטמיפלו 5 ימים. היום, יום לפני סיום הבידוד וה'חזרה לחיים', הופיעו לי כאבי גרון ושיעול יבש קל. אין תסמינים אחרים. האם הדבר קשור במחלה, ומה המשמעות לגבי סיום הבידוד? תודה

שלום דב, התאור שלך (של של כאב גרון ושיעול יבש ללא חום) איננו מספיק כדי להגדיר אותך כחולה ב'שפעת החזירים' (אם כי גם לא שולל אפשרות זאת). אם תרגיש טוב כאשר תסיים את הטיפול והבידוד (מחר), אני ממליץ לך לחזור לשגרת חייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות