האם להבדק ע"י רופא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2009 | 13:16 | מאת: יוני

שלום, יש בימים האחרונים תסמינים של שפעת, נזלת/כאבי ראש/חולשה/שעול (ואולי גם חום, לא בדקתי). גם אם מדובר בשפעת חזירים הבנתי שהטיפול הוא כשל שפעת רגילה, ולכן האם יש צורך להבדק, או שמא מספיק לאשפז את עצמי בבית? ושאלה כללית, כיצד ניתן להבחין בין הצטננות לשפעת? תודה רבה.

שלום יוני, 1. מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ת המשפחה שלך. 2. אם לאדם יש רק נזלת אז סביר שמדובר ב"התקררות" בלבד, ואם הנזלת מלווה בחום, כאבי גרון, שיעול, וכאבי שרירים אזי סביר שמדובר בשפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות