שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2009 | 09:16 | מאת: אפרת

הייתי בבית מלון שהייתה בו מישהי שחלתה בשפעת חזירים. ביום חמישי הייתי בחדר אם מישהו שמאוחר יותר מצאו אצלו שפעת חזירים. במהלך הסופ"ש היה לי חום 37.6 (כשבדרך כלל חום הגוף שלי הוא 35.9) והתחיל לי שיעור. החום ירד (36.6) אבל השיעול המשיך ובלילה שבין שבת לראשון התחילה לי נזלת. האם אני צריכה ללכת להבדק? אילו תסמינים צריכים להופיע עוד כדי שאני אדע שאני צריכה ללכת לבית חולים? תודה

שלום אפרת, 'שפעת החזירים' מוגדרת כחום 38 מעלות או יותר, בליווי לפחות שניים מבין התסמינים הבאים: נזלת, כאבי גרון, שיעול, קוצר נשימה או כאבי שרירים. יחד עם זאת, בהחלט יכול להיות שאדם יחלה ב'שפעת החזירים' מבלי שהוא יענה על ההגדרה הנ"ל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות