שפעת חזירים בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/06/2009 | 08:11 | מאת: עופר

אישתי ואני אמורים לנסוע לחופשה בניו יורק בעוד שבועיים. אישתי בהריון בשבוע 13, האם עלינו לוותר על נסיעה בגלל הסיכון להידבקות בשפעת החזירים בטיסה?.. האם התרופה למחלה מותרת לשימוש בזמן הריון? תודה רבה- עופר.

שלום עופר, כל שפעת (לרבות 'שפעת החזירים') נחשבת כמסוכנת יותר לנשים בהריון (בהשוואה לנשים שאינן הרות). במקרה של שפעת באשה הרה מטפלים בה, במידת הצורך, בתכשירים אנטי-שפעתיים (כמו באשה שאיננה בהריון). הרבה בריאות אפיכמו

מנהל פורום מחלות זיהומיות