שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/06/2009 | 22:34 | מאת: מודאגת

ד"ר שלום,אולי זה קצת שאלה מוזרה אבל אני מוטרדת,לאימי יש הפטיטיס סי ואני כל הזמן פוחדת להדבק,כל הזמן אני חושבת על זה,מפחדת שכאשר היא מדברת איתי לא יעוף עליי בטעות טיפת רוק,מפחדת אפילו לגעת במגבת שלה,ולפעמים אפילו פוחדת שהמגבת שלי תיגע במגבת שלה וכו'.אני יודעת שנדבקים ממגע דם טרי אך בכל זאת כל הזמן זה במחשבות שלי,אני לא יודעת איך להתגבר על זה,אם תוכל לתת לי עצה בנוגע לנושא או לפרט לי קצת יותר על הדבקות כי זה ממש ממש מטריד אותי.תודה רבה על תשובתך.

שלום מודאגת, אני מציע לך לקחת את אמך ל'מרפאת כבד' כדי לבדוק האם היא מתאימה לקבל טיפול שירפא את מחלתה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות