חזרתי מטיסה מארה"ב בה היו אנשים שחלו בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/06/2009 | 12:23 | מאת: יעל

שלושה ימים לאחר הטיסה (נחתה בשישי האחרון בנתב"ג) אין לי אף תסמין. ביום יום אני פעילה מאד ובאה במגע עם מספר רב של אנשים... האם נכון להמשיך לבוא במגע או לחכות שבוע ? האם המחלה יכולה להדביק גם אם עדיין אין תסמינים או רק מי שיש לו חום מדביק אנשים ? תודה נ.ב: בתי החולים אליהם התקשרתי לברר לא ידעו לענות, היו חסרי סבלנות ואף אחד שם לא מרכז טיפול בנושא... מעבירים טלפונים מנציג אחד לשני ולא נותנים תשובות (סורוקה/איכולוב).

שלום יעל, כל עוד את מרגישה טוב אין זה סביר שתדביקי אנשים אחרים ב'שפעת החזירים'. דרך אגב, במשרד הבריאות יש 'קו פתוח' לשאלות בנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות