חשש להידבקות..?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/06/2009 | 16:56 | מאת: לין

מאתמול יש לי תופעות שפעתיות: חום, כאב גרון וכאבי שרירים - אתמול 37.5 והיום 38.3. הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי מוקסיוויט פורטה. זאת הפעם השלישית מאז אפריל שאני חולה ונוטלת אנטיביוטיקה. בפעמיים הקודמות הייתה התחלה של דלקת גרון למרות שאני חשתי פחות בכאב ויותר ביובש בחזה. יצויין כי הפסקתי לעשן במאי - כמות הסיגריות שעישנתי בממוצע ליום הייתה בין 0-10 במשך כ-12 שנים. בנוסף, אימי שבה מאוסטרליה בשבוע שעבר, היא חזרה מצוננת ללא חום ועם שיעול. בנוסף אני עובדת גם כשמרטפית על ילדים בגילאי 2, 6 ו-9, והרופא טוען כי אני נדבקת מהם. היום עשו לי ספירת דם ומשטח גרון. אז לשאלתי, האם יש סיכוי כי זו שפעת חזרזירים..?

שלום לין, יש סיכוי שמדובר ב'שפעת החזירים', וכדאי לך להיבדק (שוב) ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות