טוקסופלסמה-דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/06/2009 | 13:02 | מאת: חן

שלום, יש לי חתולה מעוקרת ומחוסנת.היא נמצאת גם בחוץ וגם מעט בבית. היום היא נכנסה לבית ובמקרה מרחה לי על הזרוע מעט צואה טריה.מיד שטפתי במים חמים וסבון.אני בשבוע 28 .עשיתי כבר 2 בדיקות לטוקסו' אחת לפני שבוע ואחת בתחילת ההריון שמראות שלא נדבקתי אבל אין לי נוגדנים. האם כדאי לחזור שוב על הבדיקה?והאם אפשר להדבק מהנגיף רק במגע עם העור? תודה

שלום חן, ההדבקה בטוקסופלאזמה במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות