מתוסכלת...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/06/2009 | 11:00 | מאת: מיכל

בוקר טוב, אני בת 27 ולצערי נדבקתי בהרפס 2 שפרץ לפני חצי שנה בעיקר בפי הטבעת. יש לי מספר שאלות אם בבקשה תוכל לעזור לי אני נוטלת 1000 ליזין יומיומי, איצקלוביר גורם לי כאבי ראש בלתי נסבלים אז חפשתי משהו ברפואה הטבעית. בהתפרצות אפשר לטול גם איצקלוביר וגם ליזין? - יש לי גירודים קבועים בפי הטבעת וזה לא עובררר מה לעשות? ושמתי לב שאני נוסעת לחופשות יוצא לי הרפס. למשל אני גרה במרכז. כשנסעתי לצפון יצא לי. מה אז אסור לי לצאת לחופשות יותר???? או שאפשר לקחת איזה טיפול מונע מראש??? בבקשה תעזור לי

שלום מיכל, 1. אינני מכיר את התכשיר 'ליזין'- לא את יעילותו בטיפול בהרפס, לא את נזקיו האפשריים, ולא את השפעתו על תרופות אחרות. 2. בנוגע לגירודים בפי הטבעת- אם הם מתרחשים שלא בזמן של התפרצות הרפס כדאי לחפש את הסיבה לכך בעזרת רופא/ה פנימאי/ת ו/או פרוקטולוג/ית. 3. אם את סובלת מהתפרצויות תכופות אזי אפשר לקחת אציקלוויר לא רק באופן טיפולי (דהיינו כשיש התפרצות) אלא גם באופן מניעתי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות