מה לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/06/2009 | 15:36 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר שלום רב. אני מיואשת אנא עזרתך: מאחוריי 5 ימי אוגמנטין PO והיום מסיימת 3 ימי אוגמנטין IV. עדיין ניתן לראות בברור אזור אריתמטוטי עם 4 תפליטים בשקד הימני ותפליט בודד בשקד השמאלי. 1. מה לעשות?? 2. האם יש מצב שהתפליטים הם עדות לחיידק חי? 3. האם כשאפסיק את האנטיביוטיקה לאחר 10 ימים (ממשיכה PO) יש אפשרות ששוב יעלה חום ואהיה חולה לאור סטרפ חוזר? 4. האם ישנם מצבים שהתפליטים נשארים עוד זמן רב לאחר סיום האנטיביוטיקה וכואבים וזה בסדר וצריך פשוט לחכות? אם כן איך זה ייתכן, אנא הסבר לי בבקשה. זה ממש פוגע לי באיכות החיים אני לא מסוגלת לאכול כמו שצריך ולא לדבר, הכאב מציק מאוד. יש שיפור קטן אם אני לא מדברת בכלל. אבל אם שותה למשל מיץ תפוזים זה כואב מאוד...די ברור...אני ממש ממש מיואשת. ענבר.

שלום ענבר, גם כל הנתונים החדשים שאת מצרפת אינם מסייעים בידי לדעת האם מדובר בזיהום חיידיקי (סטרפטוקוקאלי) או בנגיפי. הבשורות הטובות- גם אם מדובר בבעיה חיידקית וגם אם מדובר בזיהום נגיפי סביר שלאחר 10 ימים הבעיה תפטר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות