שפעת חזירים בשדה תעופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2009 | 12:46 | מאת: ק

אימי צריכה לגיע לביוקר מרוסיה. ראיתי בלוח הנחיתות מגיעות 4 טיסות סדירות מארה"ב ומקנדה. האם עליה להיזהר כשתעמוד בתורים לביקורת גבולות ומה אפשר לעשות כשבחלל עומדים ביחד הרבה מאוד אנשים (שחלקם,אני מפחדת,יכולים להיות חולים ב"השפעת") האם אנחנוצריכים להיזהר בעת הימצאות בנמל תעופה בזמן שנפגוש איתה? בתודה

שלום ק, מטבע הדברים בשדות התעופה (הצפופים) קיים סיכוי גדול יותר להידבק במחלות זיהומיות שונות- כגון 'שפעת החזירים', אך בסה"כ הסיכוי לכך הוא נמוך. אם את רוצה לצמצם עוד יותר את הסיכון הזה את יכולה לחבוש על פיך ואפך מסכת הגנה הנקראת N95 (אך אין בידי מידע היכן ניתן לרכוש מסכה כזו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות