נסיעה לבורגאס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2009 | 11:26 | מאת: עינת

שלום רב. אני ובעלי אמורים לטוס לבורגס (בולגריה). האם יש חשש להידבקות במחלה באזור זה? האם יש חשש להידבקות בשדה התעופה? האם כדאי לעשות ביטוח רפואי רגיל או להגדיל את הביטוח בעקבות המצב? תודה והרבה בריאת לכל עם ישראל

שלום עינת, מטבע הדברים בשדות התעופה (הצפופים) קיים סיכוי יותר גדול שיהיה אדם עם מחלה זיהומית מדבקת- כגון 'שפעת החזירים', אך בסה"כ הסיכוי לכך הוא נמוך. לגבי בורגאס- האזור איננו נחשב כמקום שבו סביר להידבק ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות