cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2009 | 12:31 | מאת: חגית

ד"ר שלום לפני כחודש וחצי עשיתי בדיקת דם ל cmv הבדיקה הראתה זיהום חריף 1.84 reactive index IGM: reactive: <0.85 nonreactive: >=1.0 היום, חודש וחצי לאחר הבדיקה האחרונה, עשיתי בדיקה נוספת שהראתה את אותו הערך של igm! ללא כל שינוי רציתי לשאול: 1. האם סביר שלא יהייה שינוי כלל? 2. כמה זמן לדעתך עלי להמתין עד ש igm יהייה שלילי? 3. האם יתכן מצב בו ה igm ישאר שלילי למשך שנים רבות? תודה, חגית.

שלום חגית, אכן, יכול להיות שה- IgM ישאר חיובי במשך שנים ארוכות, אך בדרך כלל הוא הופך לשלילי בתוך מספר חודשים ממועד הזיהום החריף ב- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות