שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2009 | 23:12 | מאת: טיבה

בתי בת 33 היתה במוצאי שבת בארוע המוני בו התחבקה והתנשקה עם הרבה אנשים מאתמול בבוקר היא חשה ברע, כאב ראש חריף,כאב חזק בגב עליון,חום 38.3 ליחה, כאב גרון בעיקר בצד שמאל, חולשה בכל הגוף על דעת עצמה הביאו לה עם מרשם שהיה לה אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה 500 מג היא לקחה כבר 6 פעמים אך עדיין חשה מאד רע האם צריך לאמר לה ללכת לבית חולים? אודה מאד על תשובה מהירה

שלום טיבה, מומלץ לביתך להיבדק הבוקר ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות