cmv ויחסי מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/06/2009 | 19:35 | מאת: לילך

ד"ר שלום, אני מצטערת, אבל תשובתך לא הייתה ברורה לי. שאלתי אותך האם סביר שלאחר שigm יהייה שלילי עדיין יהייה ניתן להדביק את בן זוגי? בתשובתך, ציינת את הבדיקת שתן לcmv בטכניקה של pcr או תרבית. לא ברור לי האם בכל מקרה אני חייבת לעבור את הבדיקה היקרה הזאת על מנת שאהיה בטוחה שאני לא מפרישה את הוירוס ולא מדביקה את בן זוגי? תודה על תשובתך, לילך.

שלום לילך, את לא חייבת לעשות שום דבר: מה שכתבתי לך הוא שללא מידע שמתקבל מבדיקות כמו PCR או תרבית אין ביכולתי לדעת (ולענות לך) האם את עדיין מדבקת או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות