שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2009 | 13:03 | מאת: אייל

שאלתי, האם אנשים שלא נדבקו בשפעת אך היו ליד חולים מסוגלים להעביר את השפעת, האם אדם שנדבק בשפעת יכול להבריא ללא טיפול,ומה המועד הרלבנטי לבידוד האם אדם שנדבק לפני מספר ימים עדיין צריך להיות בבידוד? בתודה מראש, אייל

שלום אייל, 1. אין זה סביר שאדם שלא חלה בשפעת ידביק אדם אחר, אך גם אין זה בלתי אפשרי. 2. סביר שאנשים רבים (יותר מאשר אנו יודעים וחושבים) שנדבקו ב'שפעת החזירים' החלימו ממנה ללא טיפול וללא סיבוכים. 3. ההחלטה על בידוד היא אינדיבידואלית, אך עקרונית אנו חושבים שאדם יכול להיות מדבק במשך 7 ימים מתחילת המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות