מודאגת שנדבקתי בשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2009 | 11:25 | מאת: נועה

חזרתי זה עתה משהייה בת שבועיים במלון בים המלח בו שהו תיירים רבים לפני שבוע התחילה לי דלקת בגרון נזלת שיעול קשה ליחה וברונכיטיס. לקחתי אנטביוטיקה. בינתיים התווספה חולשה וכאבי שרירים בכתפיים. אין לי חום. לעת עתה אין שיפור עדיין משתעלת מאוד ומנוזלת מאוד. האם יש חשש שנדבקתי? ןאם כן האם עלי להגיע לתל השומר או לבית חולים אחר ? אני צריכה טופס 17? תודה מראש על התשובה

שלום נועה, התאור שלך איננו מתאים לאבחנה של 'שפעת החזירים'. המלצתי- בדיקת רופא/ת המשפחה שלך בקופת חולים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות