תוספת לשאלה מאתמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2009 | 11:16 | מאת: חנן

זאת היתה השאלה: אשתי שוטפת את הכפיות ושמה אותם בכוס כשהידית שלהם כלפי מטה. היום שמתי לב שהכוס איפה שנמצאים הכפיות השטופות ממש מלוכלך בתחתיתו. כלומר כשאנחנו משתמשים בכפיות רק היד נוגעת איפה שמלוכלך אבל אפשר שאח"כ אנחנו נוגעים בפה עם הלכלוך שנדבק לכפיות מתחתית הכוס. האם כך אפשר להידבק בצהבת A או בצהבת כשלהי? ואם התשובה היא שאפשר להידבק תוך כמה זמן אפשר לדעת,והאם הצהבת חשוכת מרפא או שניתן לטפל בה ביעילות. ותשובתך שאי אפשר להידבק כך. והתוספת היא שאפשר גם שאיזה כפית היתה כלפי מטה עם הצד שמשתמשים בו. האם זה משנה את תשובתך?

שלום חנן, תשובתי הקודמת לא משתנה בעקבות התיקון / התוספת שלך. הרבה בריאות אפי

09/06/2009 | 20:51 | מאת: רונה

פה הרבה שאלות דומות / זהות, שכולן מצביעות על חרדה עמוקה ולא סבירה מפני זיהומים או הידבקות במחלות. בהנחה שאין מדובר במתיחה - מומלץ בחום כי תפנה לייעוץ וסיוע פסיכיאטרי בהקדם האפשרי. קשה מאוד לחיות עם מחשבות טורדניות כאלה, לך ולקרובים אליך. באמת, המלצה חמה מכל הלב.

מנהל פורום מחלות זיהומיות