ערכי היחוס של igg ו igm

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/06/2009 | 10:18 | מאת: חגית

שלום ד"ר הלפרין, תודה רבה על תשובתך לשאלתי הקודמת. בבדיקת הדם האחרונה התקבלו הערכים הבאים: CMV Ab IgG O.2 aU/Ml nonreactive: <6.0 Au/Ml reactive:>= 6.0 Au/Ml CMV Ab IgM 1.84 Reactive Index nonreactive: <0.85 index reactive:>=1.00 Index רציתי לשאול האם הנתונים הללו מעידים על זיהום חריף? וכמה זמן להערכתך עלי לחכות לפני שאכנס להריון? אני מודה לך על תשובתך, בברכה חגית

שלום חגית, בדיקות המעבדה שצרפת תומכות באבחנה של זיהום חריף ב- CMV. רבים מהרופאים שמביעים דעה בנושא ממליצים להמתין לפחות חצי שנה ממועד הזיהום החריף עד למועד המומלץ להכנס להריון (ובמקביל גם להמתין שה- IgM יהפוך ל'שלילי'- דהיינו מתחת ל- 0.85 במעבדה שלך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות