אישתי טסה לפריס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2009 | 21:26 | מאת: ראובן

שלום רב אישתי טסה לפריז והתקשרה לספר לי שיש לה חום ושילשולים. האם שילשולים אופיניים לשפעת החזירים? בארץ היא עובדת בבית חולים . האם יש לנו מידע היכן אושפזו אלו שנדבקו במחלה? תודה

שלום ראובן, שלשולים אינם סימן המאפיין את 'שפעת החזירים', אך בהחלט יכולים ללוות מחלה זאת. לשאלתך השניה, אם בבית החולים שבו עובדת אשתך אושפז (ו/או מאושפז) חולה עם 'שפעת החזירים', היא יכולה (וצריכה) לדעת זאת (ויכולה לקבל את המידע בשיחה עם מנהל ביה"ח שלה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות