תודה ו...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2009 | 18:03 | מאת: ענבר

תודה תודה מקרב לב. השכלתי (ואולי אף נזכרתי את שכבר הספקתי לשכוח למרות שלא הכל ידעתי...). ענית לי שהרגשתי תשתפר בהדרגה בימים הקרובים. מתי בד"כ כאב הגרון ממש כמעט איננו מורגש או לפחות כבר לא מציק? 72 שעות מתחילת הטיפול האנטיביוטי? יותר?? (מצטערת על הרצון לתשובה יותר ספציפית, רק אם יש ממוצע שכזה...אני מיואשת מהגרון...) האם מחר בבוקר: 80 שעות מתחילת האנטיביוטיקה ניתן להניח כי הרוק שלי כבר אינו מדביק את ילדיי??? אני עם מסיכה מאתמול בערב ועדיין. האם מצמצם משמעותית את סיכויי ההדבקה? גם כשאני מורידה אותה אני רוחצת ידיים ולפני שאני ניגשת אליהם בלי קשר למסיכה או לא. תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, 1. אין ביכולתי לענות בדייקנות על שאלך הראשונה (שיש בה יותר מדי מרכיבים סוביקטיביים). 2. סביר שכ- 80 שעות לאחר תחילת טיפול סיכויי ההדבקה הם מאד נמוכים. 3. בשלב החריף, מסיכה מצמצמת בצורה משמעותית את סיכויי ההדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות