cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2009 | 15:03 | מאת: חגית

שלום ד"ר, לאחרונה נדבקתי בוירוס ה cmv בפעם הראשונה בחיי. אני בת 35 ומתכננת להכנס להריון. תוצאות הבדיקה הן: cmv ab igg o.2 cmv ab igm 1.84 שאלתי היא האם עלי לחכות עד שהבדיקה תראה נוגדנים igg בלבד, או האם לחכות 6 חודשים בכל מקרה לפני שאכנס להריון? תודה, חגית.

שלום חגית, רופאים רבים ממליצים לעשות את שני הדברים: גם לחכות לפחות חצי שנה ממועד ההדבקה, וגם להמתין עד שה- IgM יהפוך מחיובי לשלילי (אך לא בהכרח ל- 0). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות