התגוננות מהידבקות במהלך טיסה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2009 | 10:11 | מאת: עידית

ד"ר הלפרין שלום אני נמצאת בשבוע ה-18 להריוני ומתכננת בשבוע הבא לטוס לארה"ב. שמעתי על איזושהיא אמפולה שניתן לקחת בנוסף למסכות ע"מ להעלות את רמת ההגנה של הגוף מפני המחלה. בבית המרקחת לא הבינו על מה אני מדברת, ושאלתי היא כזו: 1. האם יש כדור שכזה? 2. האם ניתן ליטול אותו בהריון? 3. האם צריך להתגונן בהלוך, בחזור, בטיסות הפנימיות? תודה מראש, עידית

שלום עידית, גם אני לא מכיר את ה"אמפולה" הזאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות