שחרור מבי"ח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2009 | 10:00 | מאת: בק

אובחנתי עם שפעת החזירים לאחר חזרה מארה"ב ואושפזתי בבי"ח. מתכוונים לשחררני הביתה לאחר 24 שעות מתחילת הטיפול התרופתי. יש לי שני ילדים קטנים ואני חושש מהדבקה. האם יש הוכחות שהטיפול בתרופה מחליש את הנגיף עד כדי מניעת הדבקה?

שלום בק, לפי הידוע לי (וע"פ חוזר משרד הבריאות האחרון בנשוא) מקובל לשחרר חולים עם 'שפעת החזירים' רק לאחר כ- 48 שעות של אשפוז וטיפול, ורק אם בביתם של החולים הללו אין אנשים בסיכון (כגון ילדים מתחת לגיל 5, מבוגרים מעל גיל 65 , נשים בהריון, חולים, במחלות כרוניות או דיכוי חיסוני). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות