סיכויי הדבקות בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2009 | 15:39 | מאת: ע.אב.

שלום, בעלי נפגש ביום ב' שעבר (לפני כשבוע) עם אדם ששב מארה"ב ואובחן יום לאחר מכן כחולה בשפעת החזירים. מאז, לא הופיעו אצל בעלי חום/ נזלת/ שיעול/ כאבי גרון אבל הוא כן סבל בשבוע החולף מתשישות, כאבי ראש והרבה לישון. עכשיו הוא בסדר. אצל בתי בת ה- 5.5 הופיע היום חום (לא גבוה). האם יש סיכוי שהיא נדבקה מבעלי על אף שהוא לא היה ממש חולה?

שלום ע.אב, תאור מחלתו של בעלך איננו אופייני ל'שפעת החזירים', וגם תאור מחלתה של בתך איננו ספציפי מספיק כדי שאוכל לדעת (או אפילו רק לחשוד) שהיא סובלת ממחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות