חשש ובהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2009 | 15:36 | מאת: רותי

שלום, חזרתי ביום חמישי מנ"י. כבר בארה"ב התקררתי: כאב לי הגרון, צינון, ושיעול. כשהגעתי לארץ הרגשתי ממש רע וביום שישי הלכתי להתייעץ עם רופא. עכשיו אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, אבל עדיין אני קצת מצוננת. הבעיה העיקרית היא שהשיעול שלי מתחזק - ברמה שקשה לי להשלים משפט מבלי להשתעל. 2 נתונים נוספים: 1. אני בשבוע 30 להריוני 2. היום היה כתוב בעיתון שמי ששב בטיסה שהייתי עליה חייב להיות עירני. יכול להיות שזוהי שפעת החזירים? תודה

שלום רותי, לא כתבת לי האם היה לך חום, ואם התשובה לכך היא חיובית אזי בהחלט יכול להיות שמחלתך היא 'שפעת החזירים', ומומלץ לך לחזור ולהיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות