הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2009 | 06:41 | מאת: נרי קרמר

אובחנה אצלי מחלת הרפס ע"י רופא המשפחה. הופיע לי פצע כמו קשיון והוא בצבע אדום מתחת לעורף וכן כמה שלפוחיות אדומות על כתף שמאל. הכאביםעולים לי עד לאמצע הראש והם קשים מנשוא. וכן כאבים חזקים מאוד בכתף שמאל. האם יש קשר בין הפצעים לכאבים. ואיך נקרא סוג ההרפס שלי אלו שאלות שלא שאלתי את הרופא ואם אפשר לקבל תשובות אודה לך מאוד. בתודה נרי קרמר.

שלום נרי, הנגיף שאובחן אצלך נקרא 'הרפס זוסטר' והמחלה שהוא גורם נקראת 'שלבקת חוגרת'. אחד הסימפטומים של מחלה זו הם כאבים, וניתן לטפל בהם בעזרת משככי כאבים (ובמקרה שהאבחנה נעשית בתוך שלושה ימים מתחילת המחלה- גם בתרופות אנטי-נגיפיות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות