חשש לאדמת - היתכן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/06/2009 | 00:39 | מאת: מוטרדת

אני בשליש הראשון של ההריון. היום נפגשתי והחזקתי ילד קטן כבן שנה שעל עורו היו מספר נקודות אדומות. הילד נראה בריא ועשה רושם שהוא מרגיש טוב (לא נראה שנקודות אלה הפריעו לו). הבנתי שהיתה לו כמות גדולה יותר של נקודות אדומות מספר ימים קודם וכעת נשאר רק מעט. האם זה יכול להיות אדמת? וגם אם לא, האם ישנה סיבה לחששות?

שלום מוטרדת, 'נקודות אדומות' על עורו של תינוק יכולות להיות ביטוי למחלות / מצבים רבים ומגוונים, שרק חלקם קשורים לזיהומים, ואדמת היא רק אחד מהם. אני חושש שאין ביכולתי לדעת מה היה לתינוק שאת החזקת, והאם "זה" מסוכן להריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות