חיידק קלבסיאלה עמיד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/06/2009 | 14:10 | מאת: רותי

אבי מאושפז בבי"ח איכילוב בבידוד במחלקה פנימית עם פצעי לחץ המזוהמים בחיידק קלבסיאלה עמיד. אני מבקרת אותו בקביעות ולובשת כפפות וחלוק לפני הכניסה לחדר. שאלתי האם יש סיכון שאעביר את החיידק לקשישים אחרים במשפחתי שאינם במגע ישיר איתו. בעיקר אני מודאגת לגבי קשישה בת 77 הסובלת ממחלת לב כלילית.

05/06/2009 | 16:23 | מאת: ד"ר אפי

שלום רותי, הקפדה על אמצעי הזהירות המומלצים (כולל רחיצת ידיים במים ובסבון בסיום הביקור) תצמצם מאד את סיכויי העברת החיידק לאנשים אחרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות