IgG חיובי בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/06/2009 | 17:30 | מאת: רונה

שלום ד"ר הלפרין, אני בשבוע 10+5, בדיקת CMV מה-17.5 הראתה IgM חיובי ו-IgG חיובי גדול מ-2.5 בדיקת CMV מה-3.6 הראתה IgM חיובי ו-IgG חיובי גדול מ-10 כחצי שנה לפני ההריון נצפו תוצאות דומות, כאשר בבדיקה הראשונה IgG היה 16.40 ובבדיקה השניה 15.40. האם יש סיבה לדאגה? תודה, רונה.

שלום רונה, כשיש IgM חיובי ל- CMV במהלך הריון אז יש דאגה. המלצתי לך היא לפנות למרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי (טלפון 6243669 - 02) כדי להתייעץ בנוגע להמשך ברור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות