שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/06/2009 | 12:59 | מאת: מיטל

ד"ר הלפרין שלום! בעלי סובל מ-MRSA בפצע ניתוחי בראש מעל האוזן, הפצע מפריש ואינו חבוש בתחבושת, הוא מטופל באנטיביוטיקה מסוג ונקומיצין שאותה הוא מקבל במשך שלושה חודשים דרך הווריד. שאלתי היא כיצד עליו להתנהג באירוע משפחתי שאליו אנו מוזמנים ביום ראשון הקרוב, האים בכלל מותר לו להשתתף, כידוע באירוע יש מסה אנשים כ500 איש. ובקשר למשקאות חריפים האים מותר לו בכמות קטנה או בכלל?(בד"כ אינו שותה, מה גם שידוע לי שאסור לשתות יחד עם אנטיביוטיקה.) אודה לך על תשובתך בהקדם האפשרי.

שלום מיטל, אני ממליץ לבעלך לחבוש / לכסות את הפצע (כולו) בזמן האירוע, ולשתות במתינות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות