הרפס??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 23:45 | מאת: זיוה

שאלתי האם רופא נשים ורופא עור מזהים שזה הרפס 2 ,אם אשה מראה להם את אזור הפות ופי הטבעת האדומים וצורבים, כיוון שגם רופא עור וגם רופא נשים לא אמרו שזה הרפס. האמת לא היתה להם אבחנה אלא שזה רק אודם חיצוני? מה דעתך?? שאלה נוספת מדוע אחרי קיום יחסים יש לי הרפס בפה האם זה אומר שיש לי גם באזור המין?יש לציין שיש גם מין אורלי הדדי. הרבה תודה!!!

שלום זיוה, 1. אין ביכולתי לאבחן דרך האינטרנט את הסיבה לאודם שיש לך באזור הפות, אך אם אין לך פצעים או שלפוחיות באזור אזי הסביר שמדובר בהרפס היא נמוכה. 2. אין בהכרח קשר נסיבתי בין הרפס הפה לבין הרפס של דרכי המין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות